Kurumsal Bakım Anlaşması Nedir?

 
Kurumsal bakım anlaşması; bilgisayar donanımı, bu donanıma dahil olan yazılımlar ya da bilgisayar çevre birimleri ile ilgili meydana gelen problemlerin çözülebilmesi için günün her saatinde gerekli müdahalenin yapılabilmesini kapsayan bir hizmettir. Kurumsal bakım anlaşması yaptığımız kurumlara mesai saatleri içerisinde veya günün her saatinde anlaşma kapsamında olan hizmetleri sunmaktayız. Bilgisayarlarında veya elektronik sistemlerinde sorun meydana geldiğinde acil çözüm ihtiyacı duyan
her kurum, kurumsal bakım anlaşması ile elektronik sistemlerinin problemsiz bir şekilde çalışır hale gelmesini sağlayabilmektedirler. Hızlı ve yerinde destek hizmeti ile işletmenin eksikleri geliştirilmekte ve sorunları çözüme ulaştırılmaktadır.

Kurumsal Bakım Anlaşmasının Kapsamında Olan Hizmetler Nelerdir?
Kurumsal bakım anlaşmasına giren hizmetleraşağıda verilmiştir:

  • Yıllık koruyucu bakım ve temizlik bu anlaşma kapsamında yapılmaktadır.
  • Arızalı ürün yerine destek cihaz desteği sağlanmaktadır.
  • Microsoft genel yazılım desteği sunulmaktadır.
  • Her marka ve modeldeki bilgisayar, notebook, yazıcı, monitör, scanner ve plother onarımı anlaşma kapsamındadır.
  • İş yerinizin yaptığı seçime göre 2, 4 ya da 8 saat içerisinde müdahale yapılmaktadır.
  • Virüs desteği sunulmaktadır.
  • Anlaşmaların kapsamı ve bildirilen çağrıların sonuçları belirli dönemlerde firmamız tarafından anlaşmalı kuruma bildirilmektedir. Anlaşmalı olanların anlaşma kapsamında olmayan bir hizmetten yararlanmak istemesi durumunda, indirimli olarak bu hizmet verilmektedir.

Kurumsal Bakım Anlaşması Neden Gereklidir?
Kurumsal bakım anlaşmasının öneminebakıldığında; destek birimlerinde ihtiyaç duyulan personel sayısının daha az olmasını sağlayan anlaşmalardır. Alanında uzman olan teknisyenler tarafından elektronik sistemlere anlaşma kapsamında müdahale ettiğimiz için mevcut sorunlar daha kısa süre içerisinde çözülmekte ve bakımlar en doğru şekilde tarafımızdan yapılmaktadır. Her sistem için farklı bir personel bulundurulmasına gerek kalmadankurumsal bakım anlaşması sayesinde her sistem için uzman personele ulaşabilmek mümkün olmaktadır. Periyodik bakımlarda veri kaybının önüne geçebilmek için devamlı olarak bilgisayarlar ve elektronik sistemler yedeklenmektedir. Ayrıca anlaşma kapsamında arızalanan sistemler yerine ikame ürünler ile işin devamlılığı sağlanmaktadır. Bu sayede iş yeri sahipleri hem zaman hem de nakit kaybı yaşamamaktadır.

Kurumsal Bakım Anlaşması Hangi İşletmeler İçin Gerekli Olmaktadır?
Kurumsal bakım anlaşması yaptırması gereken kurumlar; beş ve üzeri bilgisayarı, yazıcısı olan kurumlardır. Elektronik sistemler için personel istihdamı yerine personel giderlerinden tasarruf ederek kurumsal bakım anlaşması yapılması, çok daha ekonomik ve verimli çözümler sağlamaktadır. Hangi sistemleri kapsayacak şekilde anlaşma yapılacağına göre de işletme için bakım anlaşması yapılmasının gerekliliği değişiklik gösterebilmektedir. Elektronik sistemler kapsamındaki ürün sayısı, periyodik bakım süreleri, devamlı personel görevlendirilmesinin gerekip gerekmemesi gibi durumlar; kurumsal bakım anlaşması fiyatlarımızı değiştirmektedir. Triasis olarak işletmenizde keşif yaptıktan sonra buna göre net bakım anlaşması için bir fiyat belirlemekte ve size bu fiyatı sunmaktayız. Keşif için ise herhangi bir ücret talep etmemekteyiz.